Ontdek Zeeland vanuit het Witte Kruis Vakantiehuis

Ben jij werkzaam als ALS ambulanceverpleegkundige of ambulancechauffeur? En wil jij, met je gezin, op ‘vakantie’ in Zeeland? Boek dan GRATIS ‘Het Witte Kruis Vakantiehuis’. In ruil daarvoor help jij onze collega’s in Zeeland door het invullen van een (aantal) dienst(en). Je ontvangt hiervoor een vergoeding conform cao ambulancezorg.

Boek het vakantiehuis voor jouw vakantie

De vakantiewoning is vanaf 5 mei 2023 weer te boeken. Witte Kruis heeft het vrijstaande chalet op het Roompot Beach Resort in Kamperland gehuurd t/m 3 november 2023. Het vakantiepark direct aan Oosterschelde is de ideale uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken met het gezin. Jij kunt daar als ambulanceverpleegkundige of chauffeur kosteloos van profiteren!

Je hoeft niet per sé bij Witte Kruis te werken, alle BIG-geregistreerd ALS ambulanceverpleegkundigen en ambulancechauffeurs zijn welkom. Laat je wel even inschrijven bij een uitzendbureau.

Over het vakantiehuis

Het vrijstaande chalet is geschikt voor 6 personen en voorzien van alle comfort. Het chalet beschikt over een woonkamer met zithoek. In de keuken vind je o.a. een combimagnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. Daarnaast heeft de woning drie slaapkamers, waarvan twee met 2 eenpersoonsbedden en een met een stapelbed. Een eventueel kinderbedje kan in de woonkamer worden geplaatst. Ook is er een terras met meubilair en kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Witte Kruis Vakantiehuis

Over de locatie: Roompot Beach Resort, direct aan Oosterschelde

Uitwaaien, pootje baden, zwemmen, zonnen, windsurfen bij de kite- & windsurfschool: een vakantie aan de Zeeuwse kust verveelt niet snel. De zee is altijd dichtbij. Op het Roompot Beach Resort is ook van alles te doen. Zwemmen in het subtropisch zwembad, knutselen met je kinderen in de Koos Kids Club, gamen in de ChillZone of een borrel – met uitzicht op zee – in de Beachclub? In de directe omgeving van het park bieden historische stadjes als Veere en Zierikzee, de stormvloedkering en de kilometerslange kust volop ideeën voor leuke uitstapjes.

Strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het nabijgelegen Banjaardstrand, één van de schoonste en mooiste van Nederland en onderscheiden met een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Voorwaarden

– Je werkt momenteel als BIG-geregistreerd ambulanceverpleegkundige of als ambulancechauffeur.

– Je vult per week vakantie 4 diensten in op één van onze posten in Zeeland. Je kunt boeken van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag.

– Je werkt (nog) niet bij Witte Kruis in de regio Zeeland.

– Je vindt het leuk om kennis te maken met onze regio en collega’s.

Nu boeken?

Mail het secretariaat in Zeeland via secretariaat_zeeland@wittekruis.nl om jouw vakantie te reserveren.  VOL = VOL.

Heb je nog vragen? Bel ons dan via 088-6256070.

Beluister onze podcast: Kom bij de ambulance!

Meer weten over het werken in de ambulancezorg? Luister dan ook eens naar onze podcastserie ‘Kom bij de ambulance!’ Hierin vertellen medewerkers over hun werk en geven ze tips aan studenten en verpleegkundigen die interesse hebben om bij de ambulance te komen werken.

Kom bij de ambulance podcast