Chauffeur nachtzorg

Als chauffeur nachtzorg ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het veilig vervoeren en assisteren van de aan de opdrachtgever verbonden verpleegkundigen naar de patiënten in de regio. Je hebt aan het begin van je dienst geen enkel idee waar je heen rijdt en wat of wie je aantreft. Dat maakt het werk afwisselend. Het vraagt veel van je flexibiliteit, reactievermogen en geduld. Je zorgt ervoor dat je de verpleegkundige veilig door het verkeer heen loodst. Op verzoek assisteer je de verpleegkundige bij bepaalde handelingen. Weer terug op de locatie draag jij de verantwoordelijkheid voor het onderhoud aan het voertuig en de uitrusting.

Functie eisen

  • Rijbewijs B en een geldige taxipas;
  • Een geldig EHBO/AED diploma en/of minimaal het diploma verzorgende IG;
  • Goede sociale vaardigheden;
  • Woonachtig in de regio, regio kennis is een pre;
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Nanda: ,,Deze baan voelt voor mij als meer dan alleen werk. Samen met mijn collega’s en de verpleegkundigen van Icare ben ik nu enkele weken aan de slag. Wat een voldoening en dankbaarheid voel je in dit werk. Met enthousiasme, moed en passie hoop ik samen met mijn collega’s het verschil te kunnen maken in de acute nachtzorg.”

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Bekijk dan snel de actuele vacatures en solliciteer!

De procedure

1. Solliciteer

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Uitnodiging voor gesprek

Pas je in ons profiel? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek, zodat we met elkaar kennis kunnen maken en even kunnen checken of je de expertise hebt die wij zoeken (afhankelijk van je functie kan er een test/keuring volgen).

3. Contractvoorstel

Hebben we een match? Dan doen we je een mooi aanbod.

4. In dienst

Nog even snel een handtekening onder je contract en klaar. Welkom bij Witte Kruis!

Nooit meer de kans op jouw droombaan missen?

Stuur mij vacature alerts!