Chauffeur laag- en midden complexe ambulancezorg

Als chauffeur laag- en middencomplexe ambulancezorg bij Witte Kruis zet jij je in voor patiënten die laag- en middencomplexe zorg nodig hebben. Het zijn ambulanceritten waarbij de patiënt op klantvriendelijke en verantwoorde wijze wordt begeleid van of naar een zorginstelling, zowel lokaal als regionaal. Bij geplande opdrachten zorg je ervoor dat je op het afgesproken tijdstip op de locatie bent. Daarna vervoer je de patiënt op comfortabele wijze naar huis of naar een zorginstelling.

Geen dag hetzelfde

Als chauffeur laag- en middencomplexe ambulancezorg bestuur je in eerste plaats de ambulance. Je hebt aan het begin van je dienst geen enkel idee waar je heen rijdt en wat of wie je aantreft. Dat maakt het werk afwisselend. Het vraagt veel van je flexibiliteit, reactievermogen en geduld.

Je werkt altijd samen met een ambulanceverpleegkundige. Samen vormen jullie een hecht en sterk team. Op de plaats van bestemming aangekomen assisteer je bij medisch verpleegkundige handelingen. Weer terug op de post draag jij de verantwoordelijkheid voor het onderhoud aan de ambulances.

Wat vragen we van je

• Afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of 4;
• Geldig EHBO- en reanimatiediploma;
• Rijbewijs C1;
• Bewijs van beroepsvaccinaties (of bereidheid deze vaccinaties te halen);
• Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Doorgroeien

Je start als chauffeur op de laag- en middencomplexe zorgambulance. Hierbij is onze gezamenlijke intentie door te groeien naar de hoog complexe ambulancezorg. Jij zet je dus in eerste instantie in voor mensen die laag- en middencomplexe zorg nodig hebben. Op deze wijze doe je ervaring op en ontwikkel je competenties, die je helpen groeien naar werken in de hoog complexe ambulancezorg.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Bekijk dan snel de actuele vacatures en solliciteer!

De procedure

1. Solliciteer

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Uitnodiging voor gesprek

Pas je in ons profiel? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek, zodat we met elkaar kennis kunnen maken en even kunnen checken of je de expertise hebt die wij zoeken (afhankelijk van je functie kan er een test/keuring volgen).

3. Contractvoorstel

Hebben we een match? Dan doen we je een mooi aanbod.

4. In dienst

Nog even snel een handtekening onder je contract en klaar. Welkom bij Witte Kruis!

Nooit meer de kans op jouw droombaan missen?

Stuur mij vacature alerts!