Delen:
26-05-2018

Witte Kruis en OSG Opleidingen op Venticare Live

Op 6 & 7 juni vindt Venticare Live plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het beloven twee boeiende dagen te worden met interessante sprekers, reanimatiecompetities en diverse workshops. Ook Witte Kruis en OSG Opleidingen zijn aanwezig met een stand en RAV Haaglanden doet mee met de reanimatie competitie. Spannend! Onze medewerkers maken graag een praatje met jou!
Op 7 juni om 09:37 daagt Tina Coppoolse, ambulanceverpleegkundige Witte Kruis Zeeland, jou in 2 minuten uit om de Witte Kruis stand op standnummer 1 in de Transitzone, onderdeel van de Jaarbeurs Supernova te bezoeken. Laat jij je door deze stoere ambulanceverpleegkundige overtuigen? Op 6 & 7 juni vindt Venticare Live plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het beloven twee boeiende dagen te worden met interessante sprekers, reanimatiecompetities en diverse workshops. Ook Witte Kruis en OSG Opleidingen zijn aanwezig met een stand en RAV Haaglanden doet mee met de reanimatie competitie. Spannend! Onze medewerkers maken graag een praatje met jou!

Op 7 juni om 09:37 daagt Tina Coppoolse, ambulanceverpleegkundige Witte Kruis Zeeland, jou in 2 minuten uit om de Witte Kruis stand op standnummer 1 in de Transitzone, onderdeel van de Jaarbeurs Supernova te bezoeken. Laat jij je door deze stoere ambulanceverpleegkundige overtuigen?  Op 6 & 7 juni vindt Venticare Live plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het beloven twee boeiende dagen te worden met interessante sprekers, reanimatiecompetities en diverse workshops. Ook Witte Kruis en OSG Opleidingen zijn aanwezig met een stand en RAV Haaglanden doet mee met de reanimatie competitie. Spannend! Onze medewerkers maken graag een praatje met jou!

Op 7 juni om 09:37 daagt Tina Coppoolse, ambulanceverpleegkundige Witte Kruis Zeeland, jou in 2 minuten uit om de Witte Kruis stand op standnummer 1 in de Transitzone, onderdeel van de Jaarbeurs Supernova te bezoeken. Laat jij je door deze stoere ambulanceverpleegkundige overtuigen?

Voor meer informatie over het programma kijk op: https://www.venticare.nl/congres-2018/programma/