Delen:
13-02-2019

Feestelijke opening Regionaal Opleidingscentrum Zutphen

Op vrijdag 1 februari vond de feestelijke opening plaats van het Regionaal Opleidingscentrum in Zutphen. Door een klein team is er ontzettend hard gewerkt aan een succesvol nieuw centrum en wat is het prachtig geworden. Na een dankwoord van Yvonne te Braake werd de locatie officieel geopend met een eigen ontworpen logo.
Hierna nam Tommie Niessen (Tommiezorgt) ons mee in zijn wereld van de zorg. Met mooie anekdotes vertelde hij vol liefde over het vak en sprak hij zijn bewondering uit over het werk van ambulancepersoneel.

Iedereen was uiteraard ook erg benieuwd naar alle ruimtes, dus na een goede toast liep de ontvangstruimte leeg en werden de verschillende kamers bewonderd.
Met als hoogtepunt de kamer met de interactieve muren en bewegende vloer.
Op deze manier kunnen er situaties nagebootst worden die nauwelijks afwijken van de situaties zoals je deze op straat kunt aantreffen.
Een discotheek omgeving is zo gesimuleerd. Alle muren veranderen in knipperende discolampen, muziek hard aan, gillende mensen om je heen en rookmachines die af en toe nog aan springen. En probeer op die manier de bewusteloze man (oké, een levensechte pop..) maar op een goede manier de zorg te geven die hij nodig heeft…

Proost op een fantastische onderwijslocatie!