Beluister onze podcast: "Kom bij de ambulance!"

24/7 staan de mensen van de ambulance voor je klaar. Wat gaat er schuil achter die voorbij razende sirene? In het eerste seizoen van onze podcastserie: “Kom bij de ambulance!” vertellen ambulancecollega’s over hun mooie en veelzijdige beroep.
Luister naar de podcast voor een exclusief inkijkje in de ambulancezorg. Iedere week nodigen we een nieuwe gast uit in de reizende podcaststudio van Witte Kruis, waar we vragen op ze afvuren over hun bijzondere werk. Vragen die leiden tot diepgaande gesprekken, interessante ervaringen en soms zelfs tot ontroerende momenten.

30 minuten vragenchallenge met sirene

Tijdens de opnames krijgen onze gasten allerlei vragen voorgelegd over het ambulancevak. Ze zijn ingestuurd door studenten van de opleiding HBO-V en door onze volgers op social media. Na 30 minuten gaat er een ambulancesirene af in de studio en ronden we de vragenchallenge af. Heb jij ook een vraag voor onze gasten? Stuur je vraag in via: communicatie@wittekruis.nl. Of plaats hem in de comments onder onze social media posts, dan voegen we jouw vragen toe aan onze volgende podcastaflevering.

Afleveringen (seizoen 1 & 2)

Waar is onze podcast “kom bij de ambulance!” allemaal te beluisteren?

Onze podcast is te beluisteren via https://kombijdeambulance.nl/podcast, via Spotify, Deezer, TuneIn en Apple Podcast (binnenkort beschikbaar). Iedere week komt er een nieuwe aflevering online.